Projektek
Project címe: Crash Pad
Megjelenése: 2017
Szerep: Hannah
Státusz: Forgatás alatt
Egy reménytelen szerelmes, aki azt gondolja megtalálta az igaz szerelmet egy idősebb hölgy személyében. Viszont azt csak később tudja meg,hogy a hölgy férjnél van. Ez miatt, egy igen csak kemény bosszút forral, a férjjel szemben..
Hírek IMDB Hivatalos Képek

Project címe: Flatliners
Megjelenése: 2017.09.29
Szerep: Marlo
Státusz: Leforgatva
Orvostanhallgatók kísérleteznek a halál közeli tapasztalatokkal, amelyek kész tragédiák. Ez által, sötét következmények kezdik veszélyeztetni az életüket.
Előzetes IMDB Hivatalos Képek

Project címe: Departures
Megjelenése: 2018
Szerep: Izzy
Státusz: Forgatás alatt
Egy hipochonder, repülőtéri poggyász kezelőként dolgozik, ahol kénytelen szembenézni félelmeivel, amikor egy brit tinédzser egy terminál betegséggel megkéri őt, hogy segítsen neki elvégezni vele, a bakancslistáját.
Hírek IMDB Hivatalos Képek

Project címe: VÁmpírnaplók
Megjelenése: Vége
Szerep: Elena Gilbert, Katherine Pierce
Státusz: Leforgatva
A történet egy Mystic Falls nevű kis városkában játszódik, ahol a történelem során számos megmagyarázhatatlan és különös haláleset történt, melyet később állattámadással magyaráztak. Elena pár hónappal a történet kezdete előtt, elvesztette a szüleit egy autóbalesetben, amit ő túlélt.Ekkor érkezik a városba és az iskolába egy új fiú: Stefan Salvatore.Ám hamar kiderül, hogy Stefan igazából egy vámpír, persze nem a rossz vámpírok közül való, ő jó útra tért és nem öl embereket, helyette állatokból táplálkozik. Nem sokkal utána megérkezik Stefan bátyja is, Damon, aki szintén vámpír, ám ő a rosszabb fajtából való és embereket öl meg a lebukást kockáztatja a város vezetősége előtt, akik tudnak a vámpírok létezéséről. Stefan minden erejével azon van, hogy megvédje Elenát és megakadályozza Damon mesterkedéseit, illetve kiderítse bátyja szándékait, hogy miért is tért vissza Mystic Falls-ba és hogy visszatértének van-e köze ahhoz az aprócska tényhez, hogy Elena kiköpött mása régi közös szerelmüknek, Katherine-nek. Mindemellett a cselekmény tovább bonyolódik, mikor egyre több vámpír bukkan fel a kis városban..
Hírek IMDB Hivatalos Képek

 
Supports

The beauty book for brain cancer

Mikor: 2015

Hivatalos oldal: thebeautybook

Miről szól: A könyv eladásából származó bevételt, kettő alapítványnak osztják ki. Az egyik a Voice Against Brain Cancer, ami agydaganatos emberekkel foglalkozik, a másik pedig a Sydney Neurology Oncology Group, ami az emberek testidegrendszerével foglalkoznak, illetve a daganat,rák ellenszer megtalálásával.
 

Free the children - We are strong together

Mikor: 2015

Hivtalos oldal: wearestrong

Miről szól: Nina csatlakozott a Free The Children "We Are Strong Together" című kampányához, ami azt jelenti hogy együtt erősebbek vagyunk. Ezzel arra ösztönzik az embereket, hogy vegyenek Rafiki karkötőket, egy "összetartozást" szimbólizálva.
 

Kind Campaign

Mikor: 2015

Hivatalos oldal: kindcampaign

Miről szól: A Kind Campaign alapítója, Lauren Paul, Nina egyik nagyon jó barátnője. A szerveszet, különböző jótékonysági szervezeteknek gyűjt pénzt, és sok helyre szervez különböző ingyenes programokat, az iskolákban.
 

Its On Us

Mikor: 2015

Hivatalos oldal: itsonus

Miről szól: Nina az Its On Us nevű kampányhoz 2015 végén csatlakozott. A kampány célja, a szexuális erőszak elleni küzdelem. Támogatja az erőszakon átesetteket, áldozatokat, illetve segít felismerni, és túllépni a helyzeten.
 

 

 
Facebook page

 
Elite részleg

                         

Szabályok/Lekerülés/Várólista

Vár: -
Lekerült: 

 
Beszélgetés

Egy szerkesztő van, Isabelle
Ne használj trágár szavakat kérlek.
Itt kérhetsz cserét, nyugodtan

 
Web
Szerkesztő: Isabelle
Nyitás: 2017.01.19
Email: ninadobrevhun@gmail.com
Design,kód: Linda & Isabelle
Források: x x x x
Az oldal nem áll kapcsolatban Nina Dobrev-val, sem barátaival, sem családjával. Ez csak egy rajongói oldal, ami mindössze azzal a céllal jött létre, hogy a rajongók magyar nyelvű friss hírekhez,illetve információkhoz jussanak a színésznőről. Az oldal minden szöveges anyaga saját írás és/vagy saját fordítás vagy gyűjtés, ezért másolása tilos.
 
Nina fanok száma
Indulás: 2017-01-19
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.08.02. 16:50
2017.08.02. 15:32
2017.08.01. 20:19
2017.08.01. 18:54
2017.04.12. 21:41
Friss hozzászólások
 

 

Daily-Nina
Archívum - 2017. január

Nina Dobrev biztosan visszatér a Vámpírnaplókba?

2017.01.26. 18:35, Emily
Biztosan.

Remegő kézzel, és heves szívdobbanásokkal írom meg ezt a bejegyzést. A mai napig csak reménykedtünk, Nina visszatérésébe a Vámpírnaplókba, de ma! Mától kezdve már 100%! Igen!

NINA VISSZATÉR!

Az Instagramra rakta ki a TVD egyik részének a forgató könyvét, a nevével rajta, és dátummal, rész címmel, mindennel együtt.
Óriási sikoltozásokba kezdtem amikor megláttam a képet, és még mindig nem fogom fel, és ütöm félre a betűket a boldogságteli remegéstől.
Most már úgy érzem, bárhogy is végződik a sorozat, el fogom tudni engedni így.
Tudván, hogy a Delena történetnek lesz egy befejése.
Akár jó, akár rossz. De tudom, hogy lesz.
Fogalmam sincs mit írjak még ide, mert jelen pillanatban teljesen sokk alatt állok, és nem jut eszembe semmi más, de nagyon gyorsan akartam közölni veletek, ha esetleg még nem tudtok róla!
Még annyit, hogy ennek a képnek a segítségével megtudhatjuk hogy a legutolsó részbe tér vissza. Bár, nem kizárt hogy előbb, de ez a legutolsó rész forgató könyve, a 816. részé. A rész címe pedig ha jól vettem ki a képből,

" I Was Feel Epic "

Óriási köszönet Julian Plecnek, hogy elintézte és természetesen Ninának, hogy elvállalta. Köszönjük!
#TVDFOREVER

Nina a Harry Showban, éjszakai kocsiszerelés

2017.01.25. 23:13, Emily

Nina 24.-én a Harry Showba volt hivatalos, amiről eddig sajnos nem került elő túl sok minden, csak 2 db kép, amelyikből az egyiket maga Harry Connick Jr postolt Twitterre.
Láthatóan jól érezték magukat, és reménykedünk hogy hamarosan kapunk hozzá több képet, illetve felvételt.

  

25.-én éjszaka Nina a barátnőivel volt, amikor feltehetően durrdefektet kaptak az út kellős közepén. Sajnos szervíz nem volt elérhető, és Nina attól félt hogy a környéken mászkál egy gyilkos. Legalábbis az Insta storyában ezt mondta.:D
Saját maguk, páran lányok szószerint kézbe vették az ügyet, és neki álltak kereket cserélni.
Nina végig storyzta a "mutatványt" és feltehetően sikerrel jártak, mert pár óra múlva Nina egy másik barátnője Leslie Powell, lakásán volt, kettő fiú haverjával.
Az estét hélium beszívogatásával, kártyázással, és zenéléssel is töltötték természetesen Leslie jóvoltából.
Sajnos a videókat nem tudtam lementeni, és nem is találtam meg, de kettő képet elhoztam nektek.
Az egyszarvúmacska story, pedig annyi, hogy Ashley Dragon vásárolta Ninának a születésnapjára, ő pedig felrakta a cicájára, aki egyenesen gyűlölte a szarvát.

 

TVD Spoiler képek, Forever Yours különkiadás

2017.01.25. 22:27, Emily

Újabb spoiler képek jelentek meg a Vámpírnaplókból, de ezúttal a 11. részről. Pontosabban több képet találtam a Twitteren.
Sokkal jobban örülnék, hogyha olyan spoiler képek jelennének meg amik utalnak esetleg Nina visszatérésére, vagy valami hasonló, "Boldog befejezésre".
Valóban, még "messze" van a vége, de akkor is szerintem egy feltöltés lenne mindannyiunk számára, és mégegy kis remény.

Bár, Ian instagram oldalára feltöltött egy képet amit szintén beteszek nektek, mert nekem feltűnt valami.
A háttér takargatás.. :D Oké, lehet hogy már paranoiás vagyok, de most miért nem lehetett volna a telefont messzebre állítani, és úgy fényképezni hogy szépen "minden" benne legyen... :D
Nem, ehelyett 3-an összezsugorodtak egy képbe, hogy még véletlen se lássunk a "színfalak mögé".
No, mindegy, reménykedjünk továbbra is, ahogyan eddig tettünk hű rajongókként.

 

"Caroline, Stefan és Damon egy meleg téli napon.."

A The Vampire Diaries - Forever Yours epizód egy különkiadás lesz a rajongók számára, amivel újraélhetjük az egész 8 évad gyönyörű/és kevésbé gyönyörű pillanatait 1 órán át. Az epizódot a CW csatorna fogják vetíteni külföldön, Március 10.-én a sorozatzáró rész előtt egy órával. Ugyanebben az időben, Március 16.-án egy jellegzetes Csütörtöki napon fogják ismét levetíteni. Biztosan hogy pár napra rá hozzánk is megérkezik feliratosan, mindenféle képpen megfogjátok találni az oldalon.

Los angeles; Nina újabb szülinapi bulija

2017.01.23. 14:57, Emily

Amióta volt Nina születésnapja, megállás nélkül ünnepli mindenhol, ahova elmegy. Természetesen Ninának rengeteg barátja van, úgyhogy ez nem meglepő.
Az eddigi "utolsó" bulijáról, amit Los Angelesben tartott, elő került rengeteg kép, amiből nagyon sokat a saját Instagram oldalára postolt. Ezeket hoztam el nektek, plusz még egy két információt a buliról, és Nináról.
Riawna Capri is ott volt a bulin természetesen, Nina legjobb barátnője, illetve jelen volt még Land Cheek, a másik nagyon jó barátnője, Danielle Campbell színésznő, akivel szintén szoros barátságban vannak, illetve Gary Mantoosh újságíró, és többek között Jules Hough, és testvére Derek Hough. Még Lauren Paul, a Kind Campaign szervezet alapítója, amit Nina is támogat. A bulinak "La La Land" volt a témája, ami Ryan Gosling 2016-os filmje, és amiben Omarral ünnepelte közösen a születésnapját. A legtöbb fotót, Rochelle Brodin készítette. Nina gyönyörű volt, kicsit olyan Marilyn Monroe-os, a ruhája Gucci, a cipője pedig Sophia Webster volt. A sminkjét pedig,szokás szerint, Adam Breuchaud készítette.

A képeket feltöltöttem a galériába, ott megtudjátok nézni az összeset.

 

Újabb spoiler képek a Vámpírnaplók, 8x10. részből, Nina ismét a visszatéréséről

2017.01.23. 01:05, Emily
A fájó múlt

Újabb spoiler képek jelentek meg a "Fájó múlt" című következő TVD részből. Valójában csak kettő, de nagyon sokat számítanak. Őszintén szólva már vártam ezeket a képeket, mert mint tudjuk a "Fájó múlt" részben régi szereplők is feltűnnek, akik már egy jó ideje halottak a sorozatban.
Személy szerint már említettem nektek, hogy én Tylert várom vissza a legjobban (természetesen Elenán kívül) és mit adott Isten, megjelent ma róla egy scene kép. *-*
A második képen pedig Caroline az anyjával van, és feltehetőleg megvan ijedve. Legalábbis a képen úgy látszik.
Emlékeztek még Julie Plec Twitter válaszaira? Egy néző megkérdezte hogy fény fog-e derülni mit írt abba a bizonyos levélbe Forbs sheriff Carolinenak. Nos, ha jól tippelek ebben a részben ez is kiderül, mert Plec azt válaszolta hogy dolgoznak rajta, de elég nehéz ügy. Megoldották.:)

 

  

 

Illetve egy kissebb videó is felkerült a Youtubera, amiben Ninát a sajtótájékoztató napján interjúvolták, és megkérdezte tőle a riporter hogy

 

"Damon valaha ismét együtt lesz az igaz szerelmével?"

Mire Ninának a válasza ismét csak mosolygás volt, szóval ez a sok mosolygás komoly okot ad arra, hogy mégjobban reménykedhetünk..
Delena forever 

Nina interjúja William King-el

2017.01.22. 17:05, Emily

18.-án, még a film Hollywoodi XXX premiere előtt elkészült egy interjú csakis Ninával, amit Will King készített, és amiben a filmről beszél. Rengeteg mindenről beszélgetnek a filmmel kapcsolatban, illetve Nina azt is elárulja hogy Vin Diesel folyamatosan FaceTime-on hívogatta.. :D

 

Illetve egy másik videó is előkerült, pontosabban a Hollywoodi premierről, amiben az XXX sztárjai nyilatkoznak egy másodperc erejéig, de Nina a végén még egy Sir Mix-A-Lot zenét is elszaval, a Baby Got Back címűt. Nagyon édes, és vicces :D

The Vampire Diaries 8x09

2017.01.22. 15:49, Emily
A közeli érintés egyszerű bizalmassága

20.-án kijött a Vámpírnaplók 8.évadának 9.része, ami "A közeli érintés egyszerű bizalmassága" címre hallgat. A rész magyar felirattal tegnap estefelé jött ki. Én eddig csak kettő linket találtam a részhez, amit ide be is teszek.

INDAVIDEO
SOROZATBARAT

FIGYELEM! SPOILER!

A részről azt gondolom, hogy egyszerűen gyönyörű volt, és hátborzongató egyben. Egyszerűen, az egyik pillanatban szomorú, a másikban boldog, voltam, és ez így váltakozott bennem percről-percre. A tvdhungary -n már leírtam hogy óriásit csalódtam Stefanban. Most mégnagyobbat. Úgy hiszem az hogy valaki kikapcsol nem ad okot arra hogy azt akit a világon "elvileg" a legjobban szeretünk, az se érdekeljen. Lásd Damont. Évek óta megsem érintette Elenát, nem is látta. De benne él. Érzi legmélyen hogy nem tudja elhagyni, és hiába van kikapcsolva, ugyanúgy kötődik hozzá. De az, hogy Stefan szemtől szemben "köpött" Carolinera... Szóval értitek. Selineről nincs pontosabb kialakult véleményem, valójában szerintem tényleg "segíteni" akar a maga módján, de ez majd úgyis kiderül. A végén azt hittem Sybil végre meglessz kínozva, de csalódtam. Vagyis, számítottam rá, de nem ennyire. Fájdalmas egy Damon rajongónak látni azt, mit tesz vele az a nőszemély, és ismét tűkön ülök, hogy mi lessz a következő részben. Viszont a 10. rész előzetese, képei, így már értelmet nyertek. Remélem a legjobbakat. Plusz, még annyi hogy a 10. részben Damon fejében visszatérnek a régi szereplők, ami nekem egy óriási pozitívum a sorozat alkotóira nézve, mert így már biztosan "szebb" befejezése lesz. Attól függetlenül ami ott fog történni. Legfőképpen Tylert várom vissza, mert számomra olyan "gyorsan ment el" hogy fel sem tudtam dolgozni. És imádom őt is. :D

Los Angelesi sajtótájékoztató

2017.01.22. 15:46, Emily

Ugye, Január 19.-én volt az XXX nagy premiere Hollywoodban. A premier előtt, megtartották a szokásos sajtótájékoztatót, amiről képeket már hoztam nektek, de videót még nem. Sokmindenről beszélgetnek, legfőképp Vin Diesel-el. Természetesen legfőképpen a filmről, és arról hogy milyen volt leforgatni. :)

 

Hollywoodi XXX premier 01.19-én.

2017.01.20. 23:59, Emily
A nagy nap.

Nina Január 19.-én Hollywoodban tartózkodott, ahol megrendezésre került a "Nagy" premier. Az XXX Cage visszatérése ugyanis ezen a napon debütált. A nagy napra kettő legjobb barátnője kísérte el, Julianne Hough és Jessica Szhor. Nina gyönyörű, és nőies volt ebben a ruhában, de az én személyes kedvencem a Londoni ruhája volt, a türkizkékes.:) További képekért kattintsatok.

      

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

   © LOVELY-NINADOBREV 2017 |  GPORTAL.HU

 

 

 

 

 

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!