Projektek
Project címe: Crash Pad
Megjelenése: 2017
Szerep: Hannah
Státusz: Forgatás alatt
Egy reménytelen szerelmes, aki azt gondolja megtalálta az igaz szerelmet egy idősebb hölgy személyében. Viszont azt csak később tudja meg,hogy a hölgy férjnél van. Ez miatt, egy igen csak kemény bosszút forral, a férjjel szemben..
Hírek IMDB Hivatalos Képek

Project címe: Flatliners
Megjelenése: 2017.09.29
Szerep: Marlo
Státusz: Leforgatva
Orvostanhallgatók kísérleteznek a halál közeli tapasztalatokkal, amelyek kész tragédiák. Ez által, sötét következmények kezdik veszélyeztetni az életüket.
Előzetes IMDB Hivatalos Képek

Project címe: Departures
Megjelenése: 2018
Szerep: Izzy
Státusz: Forgatás alatt
Egy hipochonder, repülőtéri poggyász kezelőként dolgozik, ahol kénytelen szembenézni félelmeivel, amikor egy brit tinédzser egy terminál betegséggel megkéri őt, hogy segítsen neki elvégezni vele, a bakancslistáját.
Hírek IMDB Hivatalos Képek

Project címe: VÁmpírnaplók
Megjelenése: Vége
Szerep: Elena Gilbert, Katherine Pierce
Státusz: Leforgatva
A történet egy Mystic Falls nevű kis városkában játszódik, ahol a történelem során számos megmagyarázhatatlan és különös haláleset történt, melyet később állattámadással magyaráztak. Elena pár hónappal a történet kezdete előtt, elvesztette a szüleit egy autóbalesetben, amit ő túlélt.Ekkor érkezik a városba és az iskolába egy új fiú: Stefan Salvatore.Ám hamar kiderül, hogy Stefan igazából egy vámpír, persze nem a rossz vámpírok közül való, ő jó útra tért és nem öl embereket, helyette állatokból táplálkozik. Nem sokkal utána megérkezik Stefan bátyja is, Damon, aki szintén vámpír, ám ő a rosszabb fajtából való és embereket öl meg a lebukást kockáztatja a város vezetősége előtt, akik tudnak a vámpírok létezéséről. Stefan minden erejével azon van, hogy megvédje Elenát és megakadályozza Damon mesterkedéseit, illetve kiderítse bátyja szándékait, hogy miért is tért vissza Mystic Falls-ba és hogy visszatértének van-e köze ahhoz az aprócska tényhez, hogy Elena kiköpött mása régi közös szerelmüknek, Katherine-nek. Mindemellett a cselekmény tovább bonyolódik, mikor egyre több vámpír bukkan fel a kis városban..
Hírek IMDB Hivatalos Képek

 
Supports

The beauty book for brain cancer

Mikor: 2015

Hivatalos oldal: thebeautybook

Miről szól: A könyv eladásából származó bevételt, kettő alapítványnak osztják ki. Az egyik a Voice Against Brain Cancer, ami agydaganatos emberekkel foglalkozik, a másik pedig a Sydney Neurology Oncology Group, ami az emberek testidegrendszerével foglalkoznak, illetve a daganat,rák ellenszer megtalálásával.
 

Free the children - We are strong together

Mikor: 2015

Hivtalos oldal: wearestrong

Miről szól: Nina csatlakozott a Free The Children "We Are Strong Together" című kampányához, ami azt jelenti hogy együtt erősebbek vagyunk. Ezzel arra ösztönzik az embereket, hogy vegyenek Rafiki karkötőket, egy "összetartozást" szimbólizálva.
 

Kind Campaign

Mikor: 2015

Hivatalos oldal: kindcampaign

Miről szól: A Kind Campaign alapítója, Lauren Paul, Nina egyik nagyon jó barátnője. A szerveszet, különböző jótékonysági szervezeteknek gyűjt pénzt, és sok helyre szervez különböző ingyenes programokat, az iskolákban.
 

Its On Us

Mikor: 2015

Hivatalos oldal: itsonus

Miről szól: Nina az Its On Us nevű kampányhoz 2015 végén csatlakozott. A kampány célja, a szexuális erőszak elleni küzdelem. Támogatja az erőszakon átesetteket, áldozatokat, illetve segít felismerni, és túllépni a helyzeten.
 

 

 
Facebook page

 
Elite részleg

                         

Szabályok/Lekerülés/Várólista

Vár: -
Lekerült: 

 
Beszélgetés

Egy szerkesztő van, Isabelle
Ne használj trágár szavakat kérlek.
Itt kérhetsz cserét, nyugodtan

 
Web
Szerkesztő: Isabelle
Nyitás: 2017.01.19
Email: ninadobrevhun@gmail.com
Design,kód: Linda & Isabelle
Források: x x x x
Az oldal nem áll kapcsolatban Nina Dobrev-val, sem barátaival, sem családjával. Ez csak egy rajongói oldal, ami mindössze azzal a céllal jött létre, hogy a rajongók magyar nyelvű friss hírekhez,illetve információkhoz jussanak a színésznőről. Az oldal minden szöveges anyaga saját írás és/vagy saját fordítás vagy gyűjtés, ezért másolása tilos.
 
Nina fanok száma
Indulás: 2017-01-19
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.08.02. 16:50
2017.08.02. 15:32
2017.08.01. 20:19
2017.08.01. 18:54
2017.04.12. 21:41
Friss hozzászólások
 

 

Daily-Nina
Archívum - 2017. február

Oldal Facebook csoportja

2017.02.28. 17:33, Emily

Egy kedves barátnőmmel, Alizzal, indítottunk egy Facebookos csoportot az oldalnak.

A csoportban lehet beszélgetni, lehet híreket megosztani, barátkozni, néha még spoilerezni is,de azt természetesen úgy,hogy előre le van írva hogy "Spoiler" :D
Ha szeretnétek, csatlakozzatok, nagy szeretettel várunk mindenkit ! <3 

A képre kattintva eljuttok a csoportba, sok sok puszi mindenkinek :* 

Elena & Damon ismét

2017.02.28. 12:25, Emily

Úristen... Úristen.. Úristen.. Kb így keltem fel ma reggel, amikor felnéztem Facebookra, és megláttam a legújabb kis promot, a The Vampire Diaries 8x16. részéből... Egyszerűen, úristen.
Annyira jó ismét együtt látni, az ÁLOMPÁRT. Mert igenis azok voltak, és örökké azok maradnak. Akár Nianként, akár Delenaként, egyszerűen.. Tökéletesek együtt, legalábbis ez az én véleményem, és azt hiszem még sokak másoké is. :D 

Ugye, még az előző promo videóban találkoztak, most viszont megölelik egymást. És jaj, nem tudom hangsúlyozni,mennyire jó érzés ezt látni.. De ha belegondolok, hogy már csak 2 hét.... Fú.. Nem tudom hogyan fogjuk átvészelni az az utáni időszakot :"D De, nem baj... Felállunk, és tovább megyünk :D 

Najó, nem húzom tovább a szót, nézzétek meg ti magatok, és és és.. És ennyi :) Csak nézzétek, a tökéletes párt.. *-* 

Plusz, még tudjátok már hogy  a screenshotok mestere vagyok :"D Szóval, ismét hoztam nektek képeket, amiket én készítettem, ebből a részből. A galériában megtaláljátok az összeset <3 

Megjegyzés: Igen, tudom hogy az egyik kép bakis, mert kilóg Nina igazi haja, de nem probléma, mi így imádjuk. :D

      

 

Workaholics, fotózás, galéria

2017.02.28. 11:46, Emily

Kaptunk híreket Nina új filmjével kapcslatban, a Workaholicsról. Nina ezen a héten lesz látható a sorozatban, a 7x08. részben, Március 1.-én. Tavaly Novemberben lett hivatalos a dolog, hogy szerelepni fog, csak eddig még fogalmunk sem volt hogy mikor. A sorozatot a Comedy Centralon lehet nézni. Nina Courtnee szerepét fogja játszani, egy iskolás lányét,aki barátot keres magának. Szerintem vicces lesz, legalábbis ezt a kis videót elnézve.. :D Nina kinézete, visszarepít minket a 90-es évekbe kb, amikor még a trapéz nadrág nagy divat volt. Igen,tudjuk hogy már kezd vissza jönni ez is, de őszintén szólva sosem húznám fel újra, (Mert 9 évesen megtettem) még ha fizetnének sem érte.. :D

 
Szeretem az állatokat, szeretek kint lógni a családommal. Én egy aranyos, normális, szuper meleg napot keresek, hogy szórakozhassak. Egésznap beteg kiskutyákra vigyázok, úgyhogy randizni nem akarok.
 
Illetve, mint tudjuk tegnap megrendezésre került a Vanity Oscar Party, amin Nina is jelen volt. Ha minden hír igaz, akkor a szőnyegre lépés előtt, készült Nináról egy stúdiós, benti fotósorozat. Remélem minél hamarabb megkapjuk a képeket, mert nagyon kíváncsi vagyok. Nina az összes tegnapi képen gyönyörű, de azért tudjuk hogy ezek nem studióban készültek. Szóval, kíváncsi vagyok hogy milyenek lesznek. :)
 
Az oldallal kapcsolatban pedig, annyi hírem van, hogy a galéria átalakítás alatt van. Fel lesznek töltve, mint már a "Nina Dobrev" modulban is megírtam, évről évre a megjelenései, és minden egyéb dolog. Dolgozom rajta, és remélem hogy minél hamarabb kész leszek. Úgyhogy, ha most felnéztek, és talán kicsit össze vissza van, akkor ne aggódjatok, dolgozom az ügyön. De ettől függetlenül,természetesen az eddigi feltöltötteket meglehet tekinteni. Plusz, még a projekteken is dolgozom, mert szeretnék találni egy designhoz passzoló projekt dobozt. :) Az reményeim szerint ma már készen lesz.

Vanity Fair Oscar Party 2017

2017.02.27. 16:30, Emily

Nina ugyan a díjátadón nem jelent meg, hanem a barátnőjével, Cheek Lane-el nézte végig élőben a tévében. Ezt Instasztoriban kommentálták, és vetítettek nekünk is pár érdekes részt.

Nina tegnap egésznap a Vanities Instagram-ját használta, egész nap instaszorizott, bemutatta az egész napját.
Korán reggel edzeni ment Cheek Laneel, azután pedig kozmetikushoz, Kate Somervillehez.Ezt követően megebédeltek egy beülős étterem szerű helyen, ahol gyömölcsös salátát evett.Később hazamentek, és befeküdtek az ágyban, és nézték az élő Oscar díjátadó közvetítést.
Amint annak vége lett, pedikűr-manikűröshöz, kozmetikushoz, és fodrászhoz ment ismét.
Kapott egy nagyon vicces arcmaszkot, amiről elég sokat sztorizott, sőt a vfvanities oldalra képet is töltött fel.
A haját Riawna készítette el, ami nem meglepő.:) Bár nekem úgy tűnik, ismét rövidebb a haja. Bár, instasztoriba levágtak egy kis darabot, de nem gondoltam volna hogy tényleg levágják az egészet..:D Na de, miután minden a helyére került, indulhattak is.

Azt kell mondanom,hogy Nina elképesztően festett ebben a fehér, bodys szoknyás megoldású Christian Dior ruhában. A cipője Tamara Mellon, a táskája pedig Tyler Ellis.
A haját és a sminkjét is imádtam, és a ruha felső része különösen tetszett nekem. De nem is húzom tovább a szót, jöjjenek a képek. :)

        

Ismét új design

2017.02.27. 16:05, Emily
http://kepkezelo.com/images/yq1ukb6ld56drdqldvqg.png

Hát, kicsit szégyenlősen kezdek bele a posztba, mert tudom hogy megígértem hogy az utolsó három hétben fent marad a fekete, a gyászoló, de ismét meg tudom magyarázni.. :D 

Szóval, biztosan sokan ismeritek már a 24hours.gp-t. Az oldal, Juci oldala, és nagyon sokat látogattam, és néztem a designokat amiket készít. Egyszerűen, bele szerettem abba amit csinál,és ahogyan csinálja. Körübelül egy hete, ha jól emlékszem, írt egy bejegyzést az oldalára, hogy design rendelést vállal.. Hát nem kell mondanom, több sem kellett, egyből írtam neki Email-t, és nagyon gyorsan válaszolt is. 

Rettenetesen segítőkész, kedves, és tényleg rengeteg mindent köszönhetek neki. Elképesztő kódokat ír, és elképesztő designokat csinál, úgyhogy nem haboztam, egyből rendeltem tőle. És mindezek ellenére, óriási szíve van,mert mindent ingyen csinál. A kóddal rengeteget segített, az én pár bénázásom ellenére is kitartóan magyarázta mit hogy kell, szóval le a kalappal előtte. :) 

Úgyhogy, ez lett az új design, amit most már tényleg, 100%-ra ígérek,hogy fent hagyok nagyon sokáig. Nem tudok betelni vele, szerintem gyönyörű, és elképesztően egyedi. Eltalálta az ízlésemet, a színeket amiket szeretek, egyszerűen mindent. Ez egy 10/11-es design, és imádom.. :D Már bombáztam száz millió üzenettel, hogy mennyire szeretem, és hogy nem tudok vele betelni. Szegény :D 

No, nem húzom tovább a szót, a Nina Dobrev modulokat ma is tovább töltögetem, illetve hozom a frisseket, mert ugye nem felejtették el,hogy Nina a Vanity Fear Oscar Partyn megjelent, és annyit megsúgok, hogy elképesztően dögös volt :)))

Nina napja, Bejelentés

2017.02.26. 19:24, Emily

Tegnap, 25.-én estefelé Nina a Nine Zero One nevezetű fodrászatban volt,barátnőjével, Arielle Vandernberggel, és Riawna is ott volt természetesen. Miután a fodrásznál végzett, haza ment, ahol Sydney Peters varázsolt rá egy csodálatos sminket. Valójában, most őszinte leszek, mert bármennyit is gondolkodom fogalmam sincs miért mehetett ilyenkor fodrászhoz is sminkeshez, mert az Oscar díjátadó 26.-án, azaz nálunk ma lesz. Viszont Los Angelesben most még csak délután van, tehát .. Ezt sajnos egyáltalán nem értem :D Ha csak nem valami más projekt miatt volt sminkesnél és fodrásznál :) 
Illetve, éjszaka még rajtakaptam, miközben a fodrásznál ült egy Instagram Liveon. Nagyon aranyos volt, próbált mindenkinek válaszolni a kérdésekre. Ismét screenshotokat hoztam nektek, hivatalos képek sajnos sehol. :( 

     

Illetve, oldallal kapcsolatos frissekkel jöttem még nektek.

Az nagy hír, hogy 

A LOVELY-NINADOBREVGP ezennel kikerült a Gportál, portálajánlójába!

Ez óriási hír számomra, és amúgy is napok óta tervezek már egy oldallal kapcsolatos posztot, úgyhogy röviden itt össze foglalom.

Óriási köszönetet szeretnék nektek mondani, és egyszerűen fel sem tudom fogni, hogy ekkorát fejlődött látogatottsági, és minden szempontból az oldal egyetlen egy hónap alatt! Pontosabban, egy hónap és egy hét alatt. Amikor belekezdtem, fogalmam sem volt hogy fog ez működni,és hogy mennyien lesztek akik rendszeresen látogatni fogtok, viszont óriási csalódtam, pozitívan természetesen. Egy kis oldal statisztika: 

Múlt héten indult be igazán az oldal látogatási száma, aminek rettenetesen örülök. Először 100+al kezdődött, majd egyre feljebb ment 200, és 300ig. Kettő nap alatt több mint 500 látogató jött, és egyszerűen.. Elképesztő, tényleg nem tudom milyen szavakat használhatnék. 1 Hét alatt, megugrott a napi átlag, 70ről 109-re. És pontosan 1 hónap, egy hét alatt több mint 3200 látogató volt itt. 

Tényleg óriási köszönet nektek, miattatok csinálom,és azért, mert imádom Ninát! És mindenkit nagyon nagyon szeretek én is, és remélem hogy ezek a számok csak többet fognak nőni, és hogy az örökkévalóságig vezethetek Nináról oldalt. :) 

A másik, amit meg kell köszönnöm, a Gportálnak, hogy kitettek portálajánlóba. Nagyon nagy megtiszteltetés nekem ez is, és a mai dátum nem csak az Oscar témában vésődött be a világba, hanem ez az egyik legjelentősebb nap az oldal számára.

Plusz, elkezdtem kiegészíteni a Nina Dobrev menüt. Elég lassan haladok vele,mert a legtöbb dolog amit bele írok angol, így mindent át kell fordítanom, illetve van a "saját tudásomból" is, tehát olyan amihez konkrét anyag nincs, hanem magamtól írom, de kérlek legyetek türelmesek, és ígérem minden apró dolgot megfogtok tudni Nináról. <3 

Óriási ölelés, és nagyon szeretlek titeket <3

Frissözön, Nina 24.-én

2017.02.25. 10:28, Emily

Ugye tegnap beszámoltam nektek arról, hogy Nina megjelent Nick Miller kiállításán Los Angelesben. Tegnapig még hivatalos képeket nem kaptunk, azonban ma már igen. Pontosabban kettőt, és egy újabb Instagram fotót, amin Nickel van, és Micheal Trevinoval(*-*) aki ezekszerint szintén ott volt a kiállításon. 

      

Illetve még kettő hivatalos kép került elő a tegnapi Oscar témájú, Sam Vincent születésnapi bulijáról, amin Vin Diesel, és Zoe Saldana is megjelent.

      

Illetve, Nina reggel Illaria Urbinatival stylistal és annak kislányával, illetve Eric Ray Davidson fotóssal volt. Elmentek egy ruha szalonba, és még kérdéses miért, de az én véleményem szerint talán Nina is jelen lesz az Oscar díjátadón, ami Február 26.-án rendeznek meg. De mivel Eric is jelen volt, aki pedig ugye egy fotós, lehetséges hogy új fotósorozatot kapunk. Reménykedem *-*
Később pedig elment Lane Cheek házára, és főztek, plusz DVD-ztek, a Fences című filmet nézték meg. :) 

Frissözön, Február 22,23

2017.02.24. 16:06, Emily

Február 22.-én Ninát Los Angelesben kapták lencsevégre, ahol éppen edzeni tartott. Közeli fotót is kaptunk, Nina nagyon aranyos rajta, úgy néz ki elvan fáradva egy kicsit. :D 

      

Nina 23.-án délután, Nick Miller kiállításán vett részt a barátnőivel, köztük Lane Cheekel,és Nicole Cogannel, Los Angelesben az Urbanic Paper Boutiqueban. Egy picit kiegészítem, hogy pontosan mit takar ez a kiállítás. Az Urbanic nevezetű cég, felkérte Nicket hogy készítsen számukra egy egész kollekciót. Különböző jellegű, motivációs, szerelmes, élettel kapcsolatos apró idézeteket ír fel egy fehér lapra amiket aztán bekeretez, és az írógép segítségével elég vintage, és minimalista stílusban hat. Tegnap volt a megnyitó, amire az Urbanic oldal meghívott mindenkit, aki kíváncsi volt Nick munkájára. Szerintem gyönyörűek, és biztos vagyok benne hogy ha lenne rá lehetőségem, én is vásárolnék. Bővebben ide kattintva olvashattok a dologról, illetve a munkákat is megtekinthetitek.:)
Nos, Ninára visszatérve, természetesen mivel Nickel nagyon jóban vannak, mondhatni barátok, ő is ott volt a megnyitón. Sajnos hivatalos képek ismét nincsenek (eddig), egyedül Nina Instastoryából screenshotoltam ismét, illetve Lane és Nicole Instagramjáról, viszont annyit megtudhatunk, hogy Nina is kipróbálta az írógépet, és nagyon tetszett neki. :D

      

Ismét screenshot özön, mégpedig Sam Vincent bulijáról,amin Nina és a barátnői is hivatalosak voltak tegnap este. Ismét jól érezhették magukat, és legnagyobb szenzációjuk egy aranyra fújt nő volt, akinek a ruhája "asztal volt" de mégsem. :D 

      

Előkerült egy újabb kép a Prestige magazin Februári számából, legalábbis én eddig még nem találkoztam vele szóval, elhoztam ezt is nektek. :)

      

Elena & Damon

2017.02.23. 22:24, Emily

Újabb bekukkantós videót kaptunk, amitől Elena barátnőmmel kihagyott a szívünk pár dobbanást.

Elena és Damon találkozása.

Egyszerűen elképesztő, hogy ezt a kis jelenetet megkaptuk. Van egy olyan érzésem hogy a rengeteg "Mit keres Stefannal?" kérdésekre, amiket az ezelőtti kis videó után tettünk fel mindenhol, ezt egy amolyan nyugtató félének szánták, hogy "Nyugi, lesz Delena!" Bár azt eddig is tudtuk hogy lesz, csak azt nem hogy miképp. Sok minden mondjuk nem derül ki innen sem, de azt hiszem Damon kiskutya szemei mindent elárulnak. Nem is húzom tovább a szót, élvezzétek <3

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

   © LOVELY-NINADOBREV 2017 |  GPORTAL.HU

 

 

 

 

 

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!